Tisztelt Érdeklődő!

Notebook-ok javítását alaplap szinten is vállaljuk, rendelkezünk a megfelelő tudással és eszközökkel, hogy az alaplapra integrált, forrasztott alkatrészek cseréjét (IC, integrált Videokártya chip stb.) el tudjuk végezni.

Ha már feltárták laptopja hibáját, de javítani nem tudják esetleges eszközhiány miatt, szívesen állunk rendelkezésükre.

Online ügyfélszolgálatunkon keresztül valamint telefonon, e-mailben veheti fel a kapcsolatot velünk, személyesen vagy futárszolgálattal tudja eljuttatni Részünkre gépét. A bevizsgálást követően a hiba leírásával és a javítás költségeivel (árajánlat) keressük meg Önt, melynek elfogadása után megkezdjük a notebook javítását.

Webes felületünkön saját felhasználói névvel és jelszóval belépve ellenőrizheti eszköze készültségi fokát, melyről e-mailben Mi is tájékoztatjuk.

A javítás elkészültéről a tesztek befejeztével ismét tájékoztatjuk, ekkor kiállítjuk és e-mailben megküldjük az előleg számlánkat, melynek kiegyenlítése után, a díj bankszámlaszámunkra való beérkeztét követően csomagoljuk gépét és visszaküldjük az Ön részére, mellékelve a munkánk elvégzéséről szóló számlát és jótállásunkat.

KÜLDÉS